MIZUglonk-logo-v3

MIZUglónk miniapp

Az Android eszközzel rendelkező résztvevők a miniappot még az esemény előtt megnézhetik, kipróbálhatják. A Zugló fejlesztése érdekében felmerült ötleteiket az appban rögzíthetik, a Mizuglónk miniapp egyedüliként írható “Ötleteim” tabján. Mindenki csak a saját “Ötleteim” látja.

Az esemény workshop részében a résztvevők csapatokat alkotnak.

A csapatok az előzetesen rögzített egyéni ötleteket az app segítségével megvitatják, ill új csapatötleteket vehetnek fel. Ennek pontos menete:

  • Az előzetesen rögzített ötleteket egy-egy kártya képviseli, ezeket a felhasználók a saját “Ötleteim” tabjukról léptetik elő a “Csapat ötletek” tabra, amit minden csapattag lát.
  • Az így érkezett kártyák a “Csapat ötletek” tabon az androidos eszközzel rendelkező  csapattagok által szerkeszthetők, másolhatók, kommentelhetők, lájkolhatók. A nem androidos eszközzel rendelkezők az eseményeket a csapatonként rendelkezésre álló tableten vagy PC monitoron követhetik. Az ő közreműködésüket a csapatkapitány viszi be ezen az eszközön.
  • A megvitatott ötletek közül a legjobbakat a teljes hallgatóság felé publikálják. Ezt a csapatkapitány teszi meg a megfelelő kártyák “Közös javaslatok” tabra történő előléptetésével.
  • Itt egy újabb megvitatókör következik az előzővel analóg módon
  • A legjobb, legéletképesebb ötletek az minikonferencia után konkrét tervezésre kerülnek. 

 

Download MIZUglónk miniapp